Zomereditie vol leuke activiteiten

Hoera, het is (bijna) zomervakantie! Kijk jij ook zo uit naar een heerlijke periode van vrije tijd na een ‘anders-dan-anders’ schooljaar?! Een welverdiende vakantie, waarin jij lekker kan genieten van leuke dingen doen.

 

En als we het dan over leuke dingen hebben, de leukste vakantieactiviteiten vind je natuurlijk bij Zonnekinderen…. onze coaches hebben voor de BSO kinderen weer een prachtig activiteitenprogramma ontwikkeld, met volop activiteiten op het gebied van Sport, Cultuur, Natuur, MultiMedia en Wereldwijs. En natuurlijk staan ze zelf ook te springen om lekker mee te doen! Het programma kan je vinden bij de Pijlers Sport, Cultuur, Natuur, MultiMedia en Wereldwijs.

 

Om de zomervakantie extra leuk te beginnen, organiseren de sportcoaches gedurende de eerste vakantieweek een spetterende openingsactiviteit in de vorm van een stormbaan, buikschuifbaan of springkussen op locatie. Hoe leuk is dat!

 

De activiteiten zijn voor alle kinderen die op de desbetreffende dag aanwezig zijn op de BSO. Aanmelden is dus niet nodig. Een extra BSO dag plannen of een dag ruilen is altijd op basis van beschikbaarheid (vol=vol) en in overleg met de locatie.